D ATROCITIES OF INTRUDER TERRORIST ZIONIST ISRAEL , AMERICA N UNO !! IN GAZA! RAMADHAN 2014 !!

D ATROCITIES OF INTRUDER TERRORIST ZIONIST ISRAEL , AMERICA N  UNO !! IN GAZA! RAMADHAN 2014 !!
UN UNDER TERRORIST ZIONIST ISRAEL N TERRORIST AMERICA CONTROLLED !! Y IN GAZA MASSACRES NO UN SECURITY FORCE SENT 2 PROTECT GAZA INNOCENT CIVILIANS ! EMIRATES OIC R SUBORDINATES OF TERRORIST ZIONIST ISRAEL , AMERICA N UNO !! OIC NATIONS MUST WITHDRAW FROM UNO LEAVING JUST D EMIRATES THERE!! NOT EVEN A SOLDIER SENT 2 PROTECT GAZA N PALESTINIANS MUSLIMS N CHRISTIANS FROM D ZIONIST ISRAEL , AMERICA N UN MASSACRES!! MUSLIMS NATIONS MUST SEND AIDS; SOLDIERS N SUPPORTS 2 HAMAS'S AL QASSAM ; SARAYA AL QUDS; , JIHAD ISLAMI N HISBULLAH 2 SAVE HUMANITY IN GAZA WITH D HUMANITARIAN BROTHERHOOD N ISLAMIC BROTHERHOOD!! BY D GRACE OF D PROPRIETOR OF ALL CREATIONS ( AL KHALIQUE ! ) N ALL THINGS ! TILL D TERRORIST ZIONIST ISRAEL OUSTED FROM THIS WORLD !! INSYA ALLAH HU ! WHAT R U " JIHADIST " IN SYRIA DOING A STUPID THING FELL UNDER D TERRORIST ISRAEL, TERRORIST AMERICA N UN ENTRAPMENT!! FIGHTING WITH UR OWN BROTHERS! Y R U NOT IN D RIGHT PLACE IN GAZA NOW ! IF U R "JIHADIST " D PLACE IS IN GAZA WITH D ISLAMIST N D MUJAHIDEEN THERE!; AL QASSAM'S HAMAS,; SARAYA AL QUDS ; JIHAD ISLAMI N HISBULLAH !!; TERRORIST PRES. AMERICA SAID, " I STRONGLY SUPPORTS ISRAEL 2 DEFEND ITSELF "PROVEN TERRORIST AMERICA SUBORDINATE OF TERRORIST ZIONIST ISRAEL GENOCIDES IN GAZA ; ALL D PRESIDENTS OF AMERICA IN D ZIONIST PROTOCOLS, UNO N D EMIRATES R D TOOLS N FOOLS N ABETTOR OF TERRORIST ZIONIST ISRAEL! THEREFOR, ALL MUSLIM MUST SUPPORT DEFEND GAZA FR. TERRORIST ZIONIST ISRAEL, TERRORIST AMERICA , UN N EMIRATES BY GIVING FULL SUPPORTS 2 HAMAS'S AL QASSAM N SARAYA AL QUDS! REFUTE AMERICA'S TPPA N BOYCOTT AMERICAN PRODUCTS; NAJIB UMNO MUST STOP TRADE WITH ISRAEL RANKING 14; EFFECTIVE IMMEDIATELY N UMNO DON B ANOTHER " BARUA" OF ZIONIST! WHERE IS OUR OWN MILITARY FROM OIC!! WITHDRAW NOW FROM UN BEING D OPERA OF TERRORIST ISRAEL N SEND OUR OWN MILITARY 2 DEFEND GAZA! IT'S OUR RIGHTS !! By : Nash Ar-Rawy/26.7.14 www.nasharrawy.blogspot.com; UNO Human Rights Council has reported zionist israel intruder is solely responsible 4 d deaths ( martyrs ) of 1,462 civilians inclusive of 550 children within 51 days of zonist israel intrusion in d Gaza Strip which ended on 26 Ogos 2014. . Meanwhile Al Qassam has got 2 new missiles 2 protect d gazans fr. d zionist israel intruders !! / 11.7.15

Tuesday, January 5, 2016

" SILA TURUN KE BAWAH SEKALI UNTUK DAPATKAN ARTIKEL-ARTIKEL YANG TERKINI ( " UP-DATED " ) . TQ. " . KERJASAMA DALAM MENGERJAKAN AMAL MA'RUF DAN MENENTANG KEMUNGKARAN EKONOMI. RASUAH, SALAHGUNA KUASA. KRONI KAPITALISMA DAN AKIDAH JAHILIYYAH NASIONALISMA MELAYU DAN KAUMIYYAH RASIS ATAU SEBARANG BENTUK PERKAUMAN ! DEMI ISLAM DAN RABB !! BUKAN KERNA PARTI ATAU MANA-MANA PRESIDEN!!

; http://www.harakahdaily.net/index.php/headline/39316-syura-benar-kerjasama-demi-islam;

SALAMUN QAULAMMIRRABBIRRAHIM !6.1.16; " SILA TURUN KE BAWAH SEKALI UNTUK BACA ARTIKEL -ARTIKEL YANG SUDAH DI " UP-DATED " .( ARTIKEL TERKINI ) ! "  TK . SEWAJARNYA PARTI BULAN BEKERJASAMA DENGAN PAKATAN HARAPAN ( PH) KERNA PR ( PAKATAN RAKYAT ) SUDAH "DEFUNCT"! JUSTERU BEKERJASAMA UNTUK SELAMATKAN NEGARA DARIPADA KERAKUSAN DOSA KERIS TELANJANG YANG SARAT DENGAN RASUAH, SKANDAL, KRONI KAPITALISMA , SALAHGUNA KUASA, MONOPOLY  DAN KEZALIMAN KE ATAS RAKYAT SEMUA! DEMI UNTUK SELAMATKAN PENZALIM YANG BERTERUSAN MELAKUKAN KEZALIMANNYA DAN BERTERUSAN DENGAN AKIDAH JAHILIYYAHNYA IAITU AKIDAH DAN IDEOLOGY ASSOBIYYAH ; NASIONALISMA MELAYU DAN KAUMMIYYAH; PERKAUMAN DAN BERMAIN DENGAN API DAN UMPANAN  MELAYU ISLAM  LAWAN ISLAM ISLAM . TIADA "MELAYU ISLAM " ATAU " ARAB ISLAM " SEKALIPUN KERNA HANYA ADA " ISLAM ISLAM " ; RAHMATANLILÁLAMIN ; " ISLAM 4 ALL " JUSTICE 4 ALL " MELAYU ISLAM TIADA BISA SELAMATKAN MELAYU DAN ISLAM ; KECUALI " ISLAM ISLAM "YANG BISA SELAMATKAN ISLAM , MELAYU ! DAN SEMUA KAUM! BANGUN DAN BEKERJASAMA UNTUK SANGGAH ASSOBIYYAH JAHILIYYAH DAN KAUMIYYAH AJARAN PARTI KERIS TELANJANG DAN TIADA KERJASAMA DAN KOMPROMI DENGANNYA DEMI ISLAM DAN RABB ! UNTUK ITU KERIS TELANJANG WAJIB DITUMBAGKAN PADA PRU14 DENGAN IZIN DIA ! JANGAN BISA SUBAHAH DENGAN KEZALIMAN ; AL-QUR'AN MENYATAKAN, " JANGAN KAMU CENDERUNG KEPADA KEZALIMAN NANTI KAMU AKAN DISAMBAR DEK API NERAKA ! " ; CENDERUNG PUN TAK BOLEH !!


SEWARNYALAH PARTI BULAN BEKERJASAMA DENGAN PAKATAN HARAPAN YANG SUDAH PUN MEMPUNYAI MAJLIS PRESIDENNYA SENDIRI MENGGANTIKAN PR! YANG SUDAH " DEFUNCT" ITU; UNTUK BEKERJASAMA MENENTANG DAN SANGGAH ASSOBIYYAH DAN KAUMIYAH KERIS TELANJANG DAN KEZALIMANNYA DEMI UNTUK SELAMATKANNYA ( PENZALIM ) DARIPADA TERUS BUAT DOSA!!  INSYALLAH MELALUI PAKATAN HARAPAN VS UBN ! DENGAN SYARAT ADAKAN KERJASAMA ELAKKAN 3 -CORNER-FIGHT - BIAR BEKERJAMA SATU LAWAN SATU TUMPASKAN UBN DALAM PRU14 INI DENGAN IZINNYA . ROKET  BUKANLAH PARTI PERKAUMAN KERNA IANYA PARTI PELBAGAI KAUM SEPERTI PARTI MATA DAN ADAKAH JIKA SEMUA KERUSI PARLIMEN DAP ITU SEBANYAK 50 KERUSI YANG DITANDINGI ITU  BISA PERINTAH PUTRRAJAYA DARIPADA 222 KERUSI PARLIMEN !

ROKET BUKANNYA TENTANG HUDUD KERNA HUDUD TAPI TENTANGNYA DARI SUDUT PERLEMBAGAAN YANG DIKIRA SEKULAR ! SEDANGKAN MCA RAKAN KERIS TELANJANG LAWAN KES HUDUD DI MAHKAMAH ! DAN KERIS TELANJANG TIADA BANTAH!S DAN TIADA APA-APA HALANGAN !;  HATTA JUSTERU KERNA PM SENDIRI BILANG PADA 29 SEPT 2011 BAHAWA " HUDUD CANNOT B IMPLEMENTED IN MALAYSIA !" TERNYATA BULAN DI PATUK ULAR YANG SAMA DARI LUBANG YANG SAMA UNTUK KALI KEDUANYA  KERNA INGKARI HADIS NABI! DAN ALMARHUM TOK GURU MURSHIDUL AM YANG TERDAHULU !

PUTRAJAYA TIADA BISA DIPERINTAH ISLAM SECARA SOLO ATAU  BERSENDIRIAN !!. KERIS TELANJANG PUN PAKAI " TONGKAT MCA DAN MIC YANG SUDAH PUN PATAH TERUK DAN HAMPIR LUMPUH ! INI REALITI DAN WAQI' MASYARAKAT MAJMUK MALAYSIA ! BUKAN SEPERTI DI NEGARA ARAB DAN IRAN !!

APAKAH PARTI BULAN AKAN MENJADI " TONGKAT "NYA YANG BAHARU DENGAN BERTANDING 3 PENJURU !! DEMI ISLAM DAN RABB BUKAN KERNA PARTI DAN MANA MANA PRESIDEN SEWARNYALAH KERJASAMA ITU ADALAH  LAWAN SATU LAWAN SATU ; PH VS UBN !! TUMBANGKAN KERIS TELANJANG DAN BEKERJASAMA  DEMI ISLAM DAN RABB BUKAN KERNA PARTI YANG BUKAN AGAMA ATAU MANA-MANA PRERSIDEN YANG BUKAN MAKSUM KECUALI NABI ;  KE ARAH NEGARA BERKEBAJIKAN !! DENGAN IZIN DIA ! YANG EMPUNYA KEKUASAAN , KEKUATAN ,PENCERAHAN, DAN KEINDAHAN, !!! "ALLA HU AKBAR! "'

DALAM PEPERANGAN ERA SIBER MENENTANG APA BENTUK KEZALIMAN DAN ASSOBIYYAH AJARAN JAHILIYYAH MODEN KERIS TELANJANG ; JANGANLAH PAKAI " PELURU KAPOR " MACAM FILEM HINDUSTAN RAJ KAPOOR ! SELAKU PELAKON TERBAIK !! TAKUT NAK TEGUR DAN SANGGAH NATIONALISMA MELAYU DAN RASIS KERNA " PLAY SAFE POLITICS " TAK SENTUH PUN AJARAN SESAT KERIS TELANJANG DAN PEKASAM !! ! ; YANG TERKENA BATANG HIDUNG MEREKA !! JUSTERU , SUMBANGKAN " TONGKAT "  BARU PULA KEPADA KERIS TELANJANG DALAM PRU14; TANDING 3 PENJURU ! NAK DAKWAH PUN JANGANLAH TAK MATANG BERPOLITIK !! JADI KUDA KAYU WALAUPUN TAK MASUK UBN ! TAPI TAK MAHU PAKAT DENGAN RAKYAT DAN PH ( PAKATAN HARAPAN ! )  SAMA-SAMA TUMPASKAN UBN DALAM PRU 14 DENGAN IZIN DIA !! DEMI ISLAM DAN RABB! BUKAN KERNA PARTI YANG BUKAN AGAMA DAN MANA-MANA PRESIDEN YANG BUKAN WALI !!  JANGAN BUAT LAWAK ! " ALLA HU AKBAR! "
www.nasharrawy.blogspot.com /6.1.16
Nasharrawy Rawaan ·Nasharrawy Rawaan ; ·

PLS DO SKIP DOWNWARDS TILL END 2 C D LATEST UPDATED ARTICLES . TQ

WHAT IS D MEANING OF COOPERTION ! ; AS LONG AS THE MOON PARTY IS NOT A "TONGKAT" OF NAKED KERIS PARTY IN A "3 -CORNER-FIGHT"IN D GE14 !!
SALAMUN QAULAMMIRRABBIRRAHIM !/26.12.15;http://www.harakahdaily.net/index.php/headline/39159-fahami-konsep-nasihat; FAHAMI APA ITU FIKH SIASAH ISLAM DENGAN BETUL DAN JANGAN SALAH FAHAM BERSUBAHAH DENGAN KEZALIMAN ! ; FAHAMI APA ITU FIKH SIASAH ISLAM DAN JANGAN SALAH FAHAM BERSUBAHAH DENGAN KEZALIMAN !
SALAMUN QAULAMMIRRABBIRRAHIM !/1.1.16
MEDAN POLITIK PILIHANRAYA ADALAH SUATU PEPERANGAN DI ANTARA ISLAMIS DAN  PUAK NASIONALIS MELAYU " ONE MALAYIST RACIST " DAN " ONE MALAY SOVEREIGNTY " DEMI UNTUK KEMBALIKAN KITABULLAH DAN ASSUNNAH YANG MENENTANG ASSOBIYYAH . APALAGI KAUMIYYAH " . SEBAB ITU LAH WUJUD PARTI POLITIK ISLAM MENENTANG SEBARANG BENTUK SEKULRISMA ; BEPESAN-PESAN, BERPIATO DAN BERCERAMAH WALAU DI MANA SEKALIPUN ADA PELUANG DAN RUANG UNTUK MENEGAKKAN NEGARA " BAIDATUN TYOIYIBATUN WARABBUN GHAFUR " ; 

NEGARA BERKEBAJIKAN YANG MENEGAKKAN ' AMAL MAKRUF NAHI MUNGKAR! . MENENTANG KEMUNGARAN NASIONALISMA MELAYU MELALUI NASIHAT DAN PESANAN DI PENTAS CERAMAH DAN BERTEMBUNG DENGAN PARTI NASIONALIS MELAYU KERIS TELANJANG YG HIDUP DAN MATI KERNA NASIONALIS MELAYU .

BERLAKU SEPANJANG ZAMAN KERNA FAHAMAN DAN IDEOLOGI KEBANGSAAN MELAYU BUKAN SAHAJA PERNAH DINASIHAT DENGAN SABAR DALAM TEMA MUKTAMAR BULAN YANG BERBUNYI" MENGGEMPUR FAHAMAN ASSOBIYYAH " . ITU BUKAN SAHJA NASIHAT DAN PESANAN YG HAK DAN BERSABARNYA NYA BARU HARI INI ; TETAPI SUDAH SEKIAN LAMA DI PARLIMEN!! DAN CERAMAH DI LUAR!! DAN INSYAAALLAHU AKAN BERTERUSAN SAMPAI HARI KHIAMAT DENGAN IZIN DIA ! 

.KERNA ISLAM BUKAN SAHAJA NASIHAT SEPERTI TABLIGH TETAPI BERPOLITIK SECARA BERHADAP SECARA LANGSUNG DI PENTAS THOGUT ITU BERADA! . KERNA IANYA SUATU JIHAD DAN PEPERANGAN TANPA SENJATA BUKAN SEPERTI ' ISIS ; ATAU BERFIKIRAN " TAKFIR " SEPERTI MINDA " ISIS " SEPERTI TUDUH ISLAMIS SEBAGAI " ISLAM AMERIKA" ; BARUA TANPA " STRICT PROOF" . SEKULAR , FASIK , MUNAFIK DSB!!

TAPI " NON-MILITANCY PROPAGATION ! ' WAQULJA ALHAQQU WAZAHAQOL BATIL " SAMPAI HARI KHIAMAT MENCAPAI KEMENANGAN ISYAALLAH BERPERANG (DALAM PILIHANRAYA ). KALAU NAK DAKWAH DAN CARI KEREDHAAN ILLAHI SEMATA -MATA LEBIH BAIK JADI TABLIGH AJA DAN NGO ; TAK MAHU PUTRAJAYA! 

YAKNI, PEGANG PUTRAJAYA DENGAN ISLAM SEKALIGUS KERNA KEREDHAAN ILLAHI ! ; " ANI' BUDULLAH WAJTANABUT THOGHUT ". SEKALIPUN PILIHANRAYA ITU TIADA WUJUD DI ZAMAN NABI ! AKAN TETAPI, JIHAD NABI ITU ADALAH PEPERANGAN ISLAMIST . YAKNI PADA MASA KINI ; DI ZAMAN MODEN UNTUK TUMPASKAN JAHILIYYAH ASSOBIYYAH; FAHAMAN , AKIDAH DAN IDEIOLOGI JAHILIYYAH KEBANGSAAN MELAYU ! BUKAN UNTUK HABUAN DUNIAWI SELAKU PENASIHAT MUSUH PEPERANGAN ( PRU ) . YAKNI, KERIS TELANJANG PADA PRU14 !! 

SECARA TERLALU HALUS DAN SENI ! MENGGUNAKAN AGAMA UNTUK SITUASI YANG SESUAI DAN DIHARGAI PUAK NASIONALIS MELAYU KERIS TELANJANG! ( " COMFORT ZONE " ; NASIHAT PM DAN PENGUASA ZALIM JANGAN LETAK JAWATAN; YAKNI, PERTAHANKAN SI PENZALIM TERUSKAN KEZALIMANNYA ! ) YANG SEBATI DENGAN " HIDUP MELAYU " BUKANNYA ALLAH HU AKBAR! . 

PENGASAS KERIS TELANJANG SENDIRI ( DATO' OON JAAFAR ) TIADA BISA UBAH KERAS HATI NASIONALIS MELAYU UNTUK TUKAR NAMA KERIS TELANJANG DARIPADA SEBUAH PARTI NASIONALIS MELAYU ( UMNO ) KEPADA " UNITED MALAYAN NASIONALIST ORGANISATION ). " ; TERBUKA KEPADA SEMUA KAUM DAN WARGA MALAYA PADA WAKTU ITU !

PARTI BULAN PUN PERNAH MASUK DI DALAM KANDANG SEKULARISMA ( UBN ) UNTUK BUAT ISLAM DAN KECUNDANG DITENDANG KELUAR!. PENASIHAT PARTI MATA PERNAH CUBA BUAT YANG SAMA MASUK TERUS KE DALAM BATANG TUBUH NASIONALIS MELAYU ( DARIPADA ABIM ) AKHIRNYA KECUNDANG JUGA SECARA SEORANGAN BUKAN SATU PARTI SEPERTI BULAN ; PUN KECUNDANG TERUK SEHINGGA MATA LEBAM DAN FITNAH YANG TANPA " STICT PROOF ' 

DIPENJARAKAN. JASADNYA TAPI BUKAN ROHNYA YANG TIADA KOMPROMI DENGAN KEZALIMAN KERIS TELANJANG NASIONALIS MELAYU ! " MELAYU TIPU MELAYU " ( SAPU RM52 BILLION SAHAM BUMI ) DAN MELAYU BUNUH MELAYU DI MEMALI DEMI MEMPERTAHANKAN KELANGSUNGAN NASIONALIS FAHAMAN KEBANGSAAN MELAYU ! 

UNTUK MENDAPATKAN PERJUANGAN ISLAM YANG BARAKAH DI DUNIA DAN DI AKHIRAH BUKAN SAHAJA SETAKAT MELALU DAKWAH DAN SELAKU PENASIHAT PRU 14 KEPADA MUSUH POLITIK ( PEPERANGAN DALAM PRU ). JUSTERU, PRU ADALAH SUATU PEPERANGN MODEN HAK VS BATIL ;
JANGAN LAH BERSELINDUNG DI SEBALIK NAMA DAKWAH; PERDAGANGKAN AGAMA DAN PARTI ISLAM UNTUK KEPENTINGAN DIRI !!. KALAU TAK MAHU PILIHANRAYA ELOK JADI BADAN NGO SAHAJA . KERNA ISLAM ITU ADDIN WADDAULAH WA SYARIA'. MANA MUNGKIN TIADA BISA BERTEMPUR DI DALAM PILIHANRAYA ! DENGAN PUAK ASSOBIYYAH INI ; BERPELUK -CIUM PULAK DENGAN GERAKAN RASIS PEKASAM ! SATU LAKONAN DAN DRAMA KLASIK ! 

SELAKU GERAKAN ISLAMYANG HIRAKI ; MEDAN GERAKAN BUKAN SAHAJA DAKWAH DAN NASIHAT !! SAHAJA( SEPERTI TABLIGH ) ; TAPI " BERPOLITIK ISLAM " MESTI LAH DI PERSADA POLITIK JUGA SUPAYA PUAK KERIS TELANJANG NASIONALIS MELAYU TIADA BISA KETAWA BESAR !  MENCAPAI KEMENANGAN MUDAH ! APABILA TERKINI BUKA PULA BLOK GOBLOK BONEKA UMNO LAWAN PULA DENGAN PH JADI PROKSI UMNO UNTUK BAGI LALUAN DALAM " 3 CORNER FIGHT " . KETAWA BESAR UMNO DENGAN KEMATANGAN DAN POLITIK SEJAHTERA PARTI 2H INI .

 ISLAMIS JANGAN BISA PUTUS ASA ;DEMI ISLAM DAN RABB ! BUKAN KERNA PARTI YANG BUKAN AGAMA DAN BUKAN KERNA PRESIDEN YANG BUKAN MAKSUM SEPERTI NABI . TERUSKAN ISTIQAMAH DAN SABAR DENGAN ISLAM DAN RABB!! . BERPESAN DAN BEPERANG DAN BERJIHAD DENGAN KEBENARAN DAN BERKEMPEN MENGHADAPI PRU 14;. 

DENGAN IZIN DIA TUMPASKANNYA DALAM PEPERANGAN ( PRU 14 DAN PRK ) UNTUK BERPERANG MENGGEMPUR FAHAMAN , AKIDAH , IDEOLOGI JAHILIYYAH SESAT KEBANGSAAN MELAYU/RASIS! ; DAKWAH PESAN DENGAN KEBENARAN ISLAM;YAKNI, BERPERANG DAN BERKEMPEN TERUSAN  SEHINGGA ISLAM MEMERINTAH PURTRAJAYA BUKAN DIPERINTAH !! DENGAN " NEGARA BERKEBAJIKAN " BERTERASKAN  KITABULLAH DAN ASSUNNAH . 

BUKAN DENGAN KERJASAMA DENGAN PARTI NASIONALISMA ATAU DENGAN AGENDA " UMNO-PAS " . iAITU POLITIK " MELAYU ISLAM" : YANG MENJADI AJARAN PARTI 2H , 2H DAN AGENDA UMNO-PAS . YANG SAMASEKALI BUKAN DARIPADA AJARAN NABI ! TETAPI AJARAN 2H DAN UMNO !! KERNA I NABI HANYA AJAR " ISLAM ISLAM " RAHMATAN ILIL A' LAMIN !! ". " BUKANYA " MELAYU ISLAM " . BERSATUPADU DENGAN PH DAN AMANAH TEGAKKAN ISLAM 4 ALL " !! KEMENANGAN UNTUK PH DAN AMANAH  DENGAN IZIN DIA !  ALLA HU AKBAR ! '"
Oleh : Nash Ar-Rawy/26.12.15 ; www.nasharrawy.blogspot.com
Nasharrawy Rawaan ·KERIS TELANJANG'S ADVISER MUST NOT ABET WITH MALAY NASIONALISM WHICH IS HARAM BY NABI !!

SALAMUN QAULAMMIRRABBIRRAHIM !/28.12.15; AKIDAH JAHILIYYAH KEBANGSAAN MELAYU DIHARAMKAN NABI! JANGAN BUAT-BUAT TAK FAHAM WAJIB BERPESAN PESAN DENGAN SANGGAH YG BATIL YG TERKENA BATANG HIDUNG NASIONALIS MELAYU !  JANGAN ZALIMI DIRI ! JANGAN TIPU DIRI ! DAN JANGAN SUBAHAH DAN KOLLABORASI DENGAN PUAK NASIONALISMA MELAYU !!  " ALLA HU AKBAR!  ISLAM RAHMATAN LIL 'ALAMIN ; " ISLAM 4 ALL " BUKAN ASSOBIYYAH ; NASIONALISMA MELAYU ! YG SESAT! IKUT " ISLAM ISLAM " BUKAN TERIMA " MELAYU ISLAM " ATAU " ARAB ISLAM " ATAU " TURKI ISLAM " BUKAN AJARAN NABI ! JANGAN PUTAK ALAM UNTUK POIN KERJASAMA ! MENGGUNKAN AGAMA KERNANYA !! Madison Heights High School, Anderson, I

PARTI BUKAN AGAMA DAN PRESIDEN BUKAN MAKSUM KECUALI NABI ! KEMBALILAH KEPADA KITBULLAH DAN ASSUNNAH !
ISLAM MENENTANG FAHAMAN JAHILIYYAH ASSOBIAYYAH MELAYU ! PEMIMPIN ISLAMIST WAJIB MENGGEMPUR AKIDAH JAHILIYYAH  INI BUKAN BERSEKONGKOL; BERSUBAHAH  DENGANNYA TAK BERANI KATA AKIDAH NASIONALISMA MELAYU ITU DI HARAMKANKAN NABI WALAUPUN BERTINDAK SEBAGAI " PENASIHAT " DI SATU PENTAS MULTAQA YG SAMA !; MENGGUNAKAN AGAMA UNTUK KEPENTINGAN DIRI !;MENUTUPI AKIDAH JAHILIYYAH KEBANGSAAN MELAYU ; KONSEP NASIHAH  " PLAY SAFE "  ; SEMBUNYIKAN FAKTA KEBENARAN UNTUK TUJUAN MUAFAKAT !   KONGKALIKONG ! www.nasharrawy.blogspot.com
SALAMUN QAULAMMIRRABBIRRAHIM !/1.1.16 ; http://www.malaysiakini.com/news/325109 POLITIK BARU PRESIDEN BULAN ! 
NAK NASIHAT APA KERIS TELANJANG NI ! DAH BERPULUH TAHUN BULAN BERDAKWAH DAN NASIHATNYA DI DALAM PARLIMEN ! ADA IKUT KAH ! SEKARANG PRESIDEN BULAN NAK JADI PENASIHAT PULAK KEPADA KERIS TELANJANG YANG SUDAH ADA APCO !! SATU PERMAINAN HALUS DAN SENI; MUSLIHAT  NAK KERJASAMA DENGAN KERIS TELANJANG GUNAKAN AGAMA ! DAN SISIHKAN PERJUANGAN NAK MEMBENDUNG AKIDAH NASIONALISMA MELAYU ; ASSOBIYYAH YANG DIHARAMKAN NABI; YANG TERKENA BATANG HIDUNG KERIS TELANJANG ! ; PERMAINAN " PLAY SAFE POLITICS "; BERSUBAHAH DENGAN KEZALIMAN NAK SELAMATKAN DIRI MASING-MASING PADA PRU 14 !! ; " YOU SCRETCH MY BACK , I SCRETCH  UR BACK " POLITIK BARU  PRESIDEN BULAN !! "' MEMBERI NAFAS BARU DAN " TONGKAT " BARU KEPADA KERIS TELANJANG !!  KONGKALIKONG !! www.nasharrawy.blogspot.com
SALAMUN QAULAMMIRRABBIRRAHIM !/5.1.16 ; SIAPA BONEKA KERIS TELANJANG SEHINGGA SUKSES MEMECAHKAN BULAN DAN MEMECAHBELAHKAN PAKATAN RAKYAT ! MENYUMBANGKAN KERIS TELANJANG " TONGKAT" BARU ATAU NAFAS BARU UTK BERTAHAN NYAWA-NYAWA IKANNYA !Nasharrawy Rawaan ·
https://www.youtube.com/watch?v=1aGoRI0QJqc … WHEN ULAMAK LEADERSHIPS N ITS SYCHOPANTS R D TRAITORS WITH THEIR UG !!http://www.nasharrawy.blogspot.com ; SETELAH PRESIDEN BULAN GAGAL MANIPULASI UG!! ;  SEKARANG CUBA PULA VERSI BARU " KERJASAMA" ;  PENASIHATDAN DAKWAH YG SUDAH PUN ADA PENASIHAT ZONIST YAHUDI APCO  BERTAHUN-TAHUN DALAM PARLIMEN !!  " ALLA HU AKBAR ! " 
bY: Nash Ar-Rawy/5.1.16  

EVEN D FATHER OF UMNO TUNKU D IST PREMIER REFUTED UMNO N ASSISTED PAS PLIGHT! Y ??

EVEN D FATHER OF UMNO TUNKU D IST PREMIER REFUTED UMNO N ASSISTED PAS PLIGHT! Y ??
TUNKU D IST PREMIER FROM UMNO SAID; AT FEDERAL HOTEL IN KL , ON OKTOBER 12, 1983; AS FOLLOWS; " MALAYS MUST ELIMINATE UMNO ! " ( Y ??? ) ; N " UMNO LEADERS NOW JUST WANT NAME N POSTS ! " ( 4 WEALTH N POWER )........ ASK URSELF ! Y TUNKU DIED OUTSIDE UMNO !! ; Y D FATHERS OF UMNO LEFT UMNO !! ; DATO' ONN JAAFAR; D FOUNDER OF UMNO LEFT UMNO N FORMED " PARTI NEGARA " ( NATIONAL PARTY ); 'COS UMNO INSISTED 2 TURN D PARTY INTO A NON -RACIST PARTY OR MULTI-RACIAL; ( AGAINST ONE MALAYIST RACIST ! ) ; NAMELY AS " UNITED MALAYANS NATIONAL PARTY " !! ; N HIS SON TUN HUSSEIN ONN ( EX PM N EX PRESIDENT OF UMNO; HISHAMUDDIN'S FATHER ) ; OSO LEFT UMNO ! ; N TUNKU OSO LEFT UMNO N FOUGHT AGAINST UMNO N UBN WITH SEMANGAT 46 PARTY IN " ANGKATAN PERPADUAN UMMAH ( APU ); WITH PAS N DAP !; IN A SPEECH AT BUKIT CHANDAN. KUALA KANGSAR, PERAK TUNKU OSO SAID, " IF WE WIN D GE ; D FIRST THING I WANT 2 DO IS 2 MAKE SURE THAT HORSE RACING IS PROHIBITED IN MALAYSIA ! ; THIS IS ACTUALLY D MUKADDDIMAH ( INTRODUCTORY ) OF HUDUD OR PREREQUISITE OF HUDUD . THAT IS; D PROHIBITION OF GAMBLING AS WHAT DONE BY KELANTAN NOW N OSO IN BRUNEI B4 N OSO PROHIBITION OF SELLING LIQUOR IN KELANTAN EXCEPT 4 CERTAIN PLACES MEANT 4 D NON-MUSLIMS ; BUY N CARRY BACK HOME ; NOT DRUNK IN D TOWN OR SHOPS! 4 PUBLIC SAFETY !! By: Nash Ar-Rawy/15.5.14