Avatar


KENAPA TAK PUTUS HUBUNGAN DIPLOMATIK DENGAN AMERIKA ATAU USIR KELUAR DUTA AMERIKA JIKA NEGARA ADA REPUTASI ??
KENAPA " CARA MALAYSIA YANG ' TESENDIRI " ADALAH MENGGUNAKAN SEMUA INSTITUSI UNTUK MELINDUNGI " KLEPTOKRAT " YANG SONGLAP DANA AWAM ?? FIKIRKANLAH ! .
Nasharrawy Rawaan ·
KENAPA BIARKAN MARUAH NEGARA TERJEJAS ?? MANA AKAUNTIBILITI MOI ?? KENAPA TIADA TINDAKAN PERUNDANGAN DARIPADA AG DAN MOI KE ATAS DOJ ?? MENGAPA BISA TAKUT ??
Nasharrawy Rawaan ·
SKANDAL KLEPTOKRASI MEGA IMDB ; SONGLAP DANA AWAM , BUKANLAH PERSEPSI, IMAGINASI ATAU SPEKULASI ! KENAPA BUKTI YANG DIKEMUKAKAN DOJ TIADA BISA DISANGGAH ! DENGAN FAKTA YANG KUKUH !! INILAH REALITASNYA !
BENARKAH SKANDAL MEGA KLEPTOKRASI ; SONGLAP DANA AWAM IMDB RM2O BILLION ITU TIADA SEBARANG BUKTI SAMA SEKALI ?? SEPERTI YANG DI DAKWA OLEH " DoJ " ?? ATAU " KONGKALIKONG " !! .SEBENARNYA ! ; " COMEDY OF D CENTURY : !!
KENAPA MOI TIADA SAMAN DoJ ; JIKA SEGALA PEMDEDAHANNYA ITU ADALAH " FITNAH " DAN" AUTA " BUKAN FAKTA !! SEHINGGA SEKARANG TIADA BISA SAMAN ?? JIKA TIADA BENAR SEPERTY YANG DIKATA ! KENAPA TAKUT ?? KENAPA MOI TAKUT NAK BERSIHKAN NAMA !! TANGGUNGJAWAB MOI UNTUK BERSIHKAN NAMA NEGARA DI MATA DUNIA ! KENAPA MAJALLAH " TIMES " BERANI KATA " MALAYSIA IS A CORRUTED NATION " !
KENAPA MOI TAK BERANI SAMAN MAJALLAH " TIMES " MANA KREDIBILITI MOI PEGUAM NEGARA DAN SPRM DALAM HAL SKANDAL KLEPTOKRASI MOI SONGLAP DANA AWAM !! JIKA BETUL SANGATLAH MEMALUKAN NEGARA INI ! SATU DUNIA TAHU !! DI DALAM NEGARA SENDIRI ; MENGAPA TIADA " SIASATAN DI RAJA" ATAU " RCI " (" ROYAL COMMISSION OF INQUIRY " )
DAN KENAPA PARLIMEN TAKUT NAK BERSIDANG SEGERA BINCANG DAKWAAN DoJ INI ?? KENAPA MOI TAKUT SEKALI UNTUK PANGGIL SIDANG KHAS PARLIMEN ?? BUKAN PM KAH YANG BERTANGGUNGJAWAB UNTUK MEMANGGIL NYA ?? APAKAH NEGARA INI TIADA MEMPUNYAI PM DAN HANYA ADA " RM " ( "WIFE OF MOI" ) SAHAJA YANG TAK BAGI PANGGIL !! SIAPA PM ?? FIKIRKANLAH .